simple-announcement-image

5 juni wordt wereldwijd Women’s Golf Day georganiseerd. In meer dan 45 landen golfen ongeveer 30.000 vrouwen, om elkaar te inspireren, met elkaar te verbinden én te laten zien hoe leuk het is om te golfen.

Golfvrouw.nl & golfbaan Sluispolder nodigen alle golfende vrouwen graag uit om samen deze dag ook in Nederland te vieren!

Het programma bestaat uiteraard uit golf, een 9 holes shotgun wedstrijd voor de golfende dames tot handicap 54, een 9 holes shotgun op de par 3 baan voor vrouwen met een baanpermissie én een clinic voor vriendinnen die je kennis wilt laten maken met golf.

Na het golfen wordt een smaakmakende High tea/High wine geserveerd en ontmoet u elkaar én een aantal inspirerende golfende vrouwen – Barbara Peek & Maya Stomp – die vertellen over hun passie en hun werk. U kunt kennis maken met het nieuwste model van Volvo, er zijn twee schrijfsters die hun boek promoten en er zijn mooie mode accessoires te verkrijgen. Uiteraard ontbreekt ook de golf-fashion niet én de GolfYoga app wordt geintroduceerd. De middag wordt feestelijk afgesloten met een glas bubbels! Mis deze dag niet….

Inschrijven kan via deze link of stuur een mail naar info@sluispolder.nl. Ook als u meer informatie wilt ontvangen. Come join us!