Winter - griep vk

Als je vanaf 1 november lekker doorspeelt, dan mag er op Sluispolder geplaatst worden! In de periode van 1 november tot en met 30 april blijven qualifying condities van kracht, ook als de local rule van ‘Plaatsen’ van kracht is. De regel geldt tot 30 april, en in het tekstblok bovenin bij de baanstatus is genoteerd of er geplaatst mag worden.

Als er geplaatst mag worden, dan werkt het als volgt:
‘Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden verplaatst of opgenomen en worden schoongemaakt.
De speler moet de bal plaatsen binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De speler mag de bal eenmaal verplaatsen of plaatsen en nadat de bal is verplaatst of geplaatst is hij in het spel.
“Kort gemaaid gedeelte” betekent elk deel van de baan, met inbegrip van paden door de rough, gemaaid op fairwayhoogte of lager.”
Qualifying?

Als een baan qualifying is, dan kun je een ronde spelen die meetelt voor je handicap. Plaatsen en qualifying condities sluiten elkaar niet uit van 1 november tot en met 30 april. Dus zelfs in de winter kan de handicap omlaag :-)
Veel speelplezier!