zac-vierkant

De ZomerAvondCompetitie was een succes dit jaar. Met het prachtige weer van afgelopen seizoen hebben wij, anders dan voorgaande jaren, alle edities kunnen spelen!
Met twee categorieën was er ook voor de golfers onder handicap 18 dit jaar een mooie strijd gaande. De grote verrassing was dat spelers vanuit categorie 2 ineens in de top 3 bij categorie 1 binnen kwamen vallen. Daarmee kreeg de competitie een extra lading. De wisseltrophee verliet in handen van Wim Huiberts het pand na de finale op 12 september. Hij had uiteindelijk de meeste punten verzameld uit zijn 5 beste scores. In categorie 1 was Marjan Derogee de winnaar met net iets minder punten dan Wim uit categorie 2. Ook dat is dus een hele mooie prestatie!

ZAC_eindklassement_2018

 

___________________
[bericht 31 maart 2018]
Gegarandeerde woensdagavonden vol gezelligheid & sportiviteit op golfbaan Sluispolder. Dit jaar wordt er gespeeld in twee categorieën. De ‘ZAC’ is uitdagend voor golfers van ieder niveau. Op de ZAC-woensdagen start de eerste flight rond 17:30 uur voor 9 holes.  Bij binnenkomst serveren wij smaakmakende hapjes. Per wedstrijd zijn er prijzen en de overall winnaar gaat naar huis met de felbegeerde bokaal!

Speeldata
Woensdag 11 april  (uitslag)
Woensdag 25 april (uitslag)
Woensdag 16 mei
Woensdag 23 mei
Woensdag 6 juni
Donderdag 21 juni (Midzomernachtwedstrijd)
Woensdag 4 juli
Woensdag 18 juli
Woensdag 1 augustus
Woensdag 15 augustus
Woensdag 29 augustus
Woensdag 12 september (Finale)

Twee categorieën
Om de ZomerAvondCompetitie toegankelijk en uitdagend te maken voor iedere golfer wordt er gespeeld in twee categorieën. Categorie I is voor golfers t/m hcp. 18,4. Categorie II is voor golfers met een handicap tussen 18,5 en 54. Er wordt gespeeld met een maximale handicap van 36. De spelvorm voor is bij beide categorieën Individueel Stableford. Per wedstrijd zijn er prijzen voor de beste scores en de longest & neary. De overall winnaars worden berekend over de vijf beste vijf beste stablefordscores.

Deelnamekosten
Leden van de Noordhollandse Golfclub betalen 7,50 & gasten 32,50 per wedstrijd. Dit bedrag is inclusief prijzen voor de winnaars & borrelhapjes.
Nieuw dit jaar is de ZomerAvondCompetitie Stempelkaart. Hiermee speel je 6x mee voor 175 euro.

Klik hier om in te schrijven voor de Zomer Avond Competitie 2018