zac-vierkant

Gegarandeerde woensdagavonden vol gezelligheid & sportiviteit op golfbaan Sluispolder. Dit jaar wordt er gespeeld in twee categorieën. De ‘ZAC’ is uitdagend voor golfers van ieder niveau. Op de ZAC-woensdagen start de eerste flight rond 17:30 uur voor 9 holes.  Bij binnenkomst serveren wij smaakmakende hapjes. Per wedstrijd zijn er prijzen en de overall winnaar gaat naar huis met de felbegeerde bokaal!

Speeldata
Woensdag 11 april  (uitslag)
Woensdag 25 april (uitslag)
Woensdag 16 mei
Woensdag 23 mei
Woensdag 6 juni
Donderdag 21 juni (Midzomernachtwedstrijd)
Woensdag 4 juli
Woensdag 18 juli
Woensdag 1 augustus
Woensdag 15 augustus
Woensdag 29 augustus
Woensdag 12 september (Finale)

Twee categorieën
Om de ZomerAvondCompetitie toegankelijk en uitdagend te maken voor iedere golfer wordt er gespeeld in twee categorieën. Categorie I is voor golfers t/m hcp. 18,4. Categorie II is voor golfers met een handicap tussen 18,5 en 54. Er wordt gespeeld met een maximale handicap van 36. De spelvorm voor is bij beide categorieën Individueel Stableford. Per wedstrijd zijn er prijzen voor de beste scores en de longest & neary. De overall winnaars worden berekend over de vijf beste vijf beste stablefordscores.

Deelnamekosten
Leden van de Noordhollandse Golfclub betalen 7,50 & gasten 32,50 per wedstrijd. Dit bedrag is inclusief prijzen voor de winnaars & borrelhapjes.
Nieuw dit jaar is de ZomerAvondCompetitie Stempelkaart. Hiermee speel je 6x mee voor 175 euro.

Klik hier om in te schrijven voor de Zomer Avond Competitie 2018