unicef

We have a dream…..
Kom genieten van golf, … en je golft een beetje voor een ander
Het Unicef “Power for Youth” programma helpt kinderen in kansarme landen die nu de overgang maken van hun kindertijd naar volwassenheid (10-19 jaar) en ondersteunt ze om zich verder te ontwikkelen. Om dit programma te kunnen uitvoeren is geld nodig.

Kom genieten van golf, … en je golft een beetje voor jezelf

Als je je aanmeldt, krijg je een geheel verzorgde dag!

Je schrijft je in voor een 18-holes wedstrijd, single stableford, je wordt op deze dag culinair verwend, je maakt ook nog eens kans op zeer leuke prijzen (zie hieronder)!

Datum: Zaterdag 7 september

Locatie: Golfbaan Sluispolder

Programma (globaal)

11:30Ontvangst koffie met wat lekkers
13:00uStart 18-holes wedstrijd
15:00uBij de turn een snack en drankje
17:30uBinnenkomst en borrelgarnituur
19:00uDiner, prijsuitreiking en loterij
22:00uAfsluiting

 

Te winnen prijzen:

Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen, waaronder:

-          Een compleet verzorgde 2-daagse golfreis naar Saint-Omer Du Golf in Frankrijk beschikbaar gesteld door Fairway Golftravel;

-          Twee keer een VIP- entree voor 2 personen voor de KLM Open, dankzij Private Banking;

-          Waardebon (€ 100) van Pin High;

-          Verschillende dinerbonnen beschikbaar gesteld door De Oranje Leeuw PV.

Kosten:

We vragen een bijdrage van minimaal € 100 p.p., meer bijdragen mag natuurlijk altijd.

De netto opbrengst (€ 50) p.p. doneren wij rechtstreeks aan het Unicef “Power for Youth” programma. ING zal op haar beurt, het totaalbedrag verdubbelen. Van je bijdrage bekostigen wij het horeca-arrangement: koffie/ thee en wat lekkers bij ontvangst, snack bij de turn, bij binnenkomst een borrelhapje, 3 muntjes voor drankjes, een 2-gangenmenu en je 18 holes greenfee! En ook ontvang je van ons gratis 2 loten voor de tombola.

En stel je dat je niet golft?

Kom de dag gezellig met ons afsluiten tijdens de borrel en het diner. De kosten zijn dan € 60, inclusief je bijdrage (€18,55) aan Unicef en de 2 loten voor de tombola.

Inschrijven:

Reserveer je deelname alleen of per flight. Inschrijven is tot 26 augustus 2019 mogelijk voor iedereen met maximaal handicap 36. Voor deze fantastische dag is de inschrijving helaas beperkt, er kunnen maar  maximaal 50 personen meespelen:

We have a dream!

We willen op het Oranje Leeuw Golf Slottoernooi 2019 een mooi bedrag noteren op een OLG voucher, en deze overhandigen aan de ING. Het bedrag wordt zoals eerder gemeld door ING verdubbeld!

Voor meer informatie bel met Omaira Wallé (06-33905785) of Erik Franssen (06-55104466) of mail ons via: golfevenementen@deoranjeleeuw.nl.

Kom genieten dus, een beetje voor hen en een beetje voor jezelf!