EMSvk

Golfen is een heerlijke sport om te doen én het voordeel is dat het een sport is die je vol kan houden tot (ver)gevorderde leeftijd! Sluispolder is altijd aan het kijken hoe we de golfer zo lang mogelijk gezond & fit kunnen laten spelen. Nu hebben we – naast de bestaande fysieke cursussen – een uniek concept ontwikkeld, samen met Preventimed, een instituut dat – olv gerenommeerd chirurg – als doel heeft de gezondheid van haar gasten te verbeteren.

De meeste golfers zijn redelijk fit, doordat zij regelmatig en lang stevig doorlopen. Dat de spiermassa en daarmee de kracht, fitheid & flexibiliteit afneemt (en dit gebeurt al na je 30e!) wordt echter nog vaak onderschat. Voorwaarde om lang, gezond & fit te golfen, is deze spiermassa te behouden of zelfs te vergroten. Niet alleen je gezondheid krijgt hiermee een voordeel, maar je gaat er ook nog verder door slaan!

Met een uniek programma zorgen Sluispolder & Preventimed ervoor, dat binnen 10 weken uw gezondheid verbeterd én dat u verder gaat slaan.

Er wordt gestart met een 0-meting op de Trackman. Vervolgens gaat u bij Preventimed doeltreffend, eenvoudig én snel aan de slag om uw spierkracht te verbeteren. Naast deze 10 weken, krijgt u ook een voedingsadvies. Na deze 10 weken krijgt u wederom een test op de Trackman om het resultaat te bevestigen.

Doet u mee? Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar. Inschrijven tot 14 mei. Meer info via John Schipper of Wiebe Giesen via golfschool@sluispolder.nl Reguliere kosten 285,- p.p. – Speciaal Sluispolder tarief  199,- p.p.