Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u genieten van een smaakmakende lunch & diner. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en varieert met wekelijks wisselende Chef’s Specials. U kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Vaste waarden zijn de Sluispolder Klassiekers
Kip(dijen)saté van Ackermann met cassave, seroendeng & satésaus 16,00
Chicken Burger met guacamole, tomaat, crispy bacon & rode ui compote 13,50
(allen geserveerd met homemade frites & mayonaise)
Tournedos met de fameuze Sluisje-jus, geglaceerde groenten, knolselderijcrème, homemade frites OF Hasselback aardappel  21,50

3- gangen weekdiner met keuze uit:

Voorgerechten:

Gerookte zalm, licht gegaard, met gemarineerde glass noodles en tay-soy dressing, bosui, rode peper mayonaise & oosterse salade 8,50

Usugiri van gerookt rund met hoisinsaus, salade van oosterse groenten, zoetzure radijsjes & komkommer 8,50

Hoofdgerechten:

Gegrilde zeebaars en croûte met een gegratineerde oester, bouillabaisse saus , pommes duchesse met citroen en dille & geglaceerde groenten 18,50

Gegrilde diamanthaas met taartjes van zoete aardappel, ratatouille van zomerse groenten, crème van zongedroogde tomaten & overheerlijke sluis-jus 18,50

Dessert:

Proeverij van verschillende chocolade lekkernijen 8,50

Chef’s Special:

Op de huid gebakken zalmfilet met een madras beurre blanc, geglaceerde groenten & homemade frites 13,50

Wokschotel met gegrilde kip, glass noodles, Oosterse groenten & kokos chili saus 11,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2019

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.