Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Laatste Nieuws
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u genieten van een smaakmakende lunch & diner. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en varieert met wekelijks wisselende Chef’s Specials. U kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Vaste waarden zijn de Sluispolder Klassiekers
Kipsaté van Ackermann met cassave, seroendeng & satésaus 15,50
Hamburger ‘American” (rund) met frisse tomaat, sla & de fameuze Sluisje-saus 13,50
Vis van het seizoen dagprijs
(allen geserveerd met homemade frites & mayonaise)
Pokébowl met tonijn, zalm, rijst, zeewier & wortelsalade 15,50

Chef’s Specials vanaf 7 november 2018

Zuurkoolstamppot met mosterdjus & worst 12,50

Zuurkoolstamppot met op de huid gebakken zalm 14,50

Tarbotine met remouladesaus homemade frites & frisse salade 18,50

Gegrilde wildzwijn entrecôte met wildjus/crème van kastanje en pastinaak/wortels en bieten & pommes duchesse 19,50

Quiche van winterse groenten met zoete aardappel/geitenkaas/cranberrystroop/ gerookte hazelnoten & chips van schorseneren 14,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2018

Broodje van de week

Warme beenham met mosterdsaus en zuurkool  6,50

Soep van de week

Bruine bonensoep met spekjes en bruin brood  6,50

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.