Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u genieten van een smaakmakende lunch & diner. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en varieert met wekelijks wisselende Chef’s Specials. U kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Vaste waarden zijn de Sluispolder Klassiekers
Kip(dijen)saté van Ackermann met cassave, seroendeng & satésaus 16,00
Chicken Burger met guacamole, tomaat, crispy bacon & rode ui compote 13,50
(allen geserveerd met homemade frites & mayonaise)
Tournedos met de fameuze Sluisje-jus, geglaceerde groenten, knolselderijcrème, homemade frites OF Hasselback aardappel  21,50

Wekelijks wisselende dinergerechten vanaf 18 januari 2019

Voorgerechten:

Gerookte forel met toast, frisse salade & dille mayonaise 8,50

Rilette van konijn met hooi van prei, gel van wortel, wortel crudite & en gepofte sultana’s 8,50

Hoofdgerechten:

Gegrilde entrecote met pommes duchesse, groenten uit de oven, crème van knol & portjus 18,50

Hele Tarbot met citroen, remoulade saus, homemade frites & salade 18,50

Dessert:

Scroppino van limoen met vers fruit 8,50

Chef’s Special:

Hamburger classic met runderburger, kaas, tomaat, spek, ui, frisse salade & homemade frites 13,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2019

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.