Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u lunchen & dineren op niveau. Chef Kok Rik Haazelager werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en verrast graag met  regelmatig wisselende chef’s specials. Deze specials zijn buiten de menukaart om en u kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant tijdens lunch of diner. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Rik Haazelager met plezier een smaakmakend menu op maat.

Chef’s special’s vanaf 7 augustus 2017

Mosselpan met frites, salade & 3 koude sausjes € 19,50

Fish and Chips: gefrituurde schol in bierbeslag, ravigotte, huisgemaakte frites & salade € 16,50

Noodles met kippendijen, paksoi, taugé & teriyaki € 15,50

Zomerstamppot van zongedroogde tomaat, rucola & gegrilde rib-eye € 17,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2017

Broodje van de week

Pistolet lauwwarme grillworst met spitskool € 5,50

Soep van de week

Zomerse paprikasoep met kokosmelk, bieslook & een pepertje € 6,50

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uiteten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.