Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u genieten van een smaakmakende lunch & diner. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en varieert met wekelijks wisselende Chef’s Specials. U kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Vaste waarden zijn de Sluispolder Klassiekers
Kip(dijen)saté van Ackermann met cassave, seroendeng & satésaus 16,00
Chicken Burger met guacamole, tomaat, crispy bacon & rode ui compote 13,50
(allen geserveerd met homemade frites & mayonaise)
Tournedos met de fameuze Sluisje-jus, geglaceerde groenten, knolselderijcrème, homemade frites OF Hasselback aardappel  21,50

3- gangen weekdiner met keuze uit:

Voorgerechten:

Salade met huisgerookte zalm met groene &  witte asperge radijs, tafelzuren & aspergemayonaise 8,50

Lamsham met groene en witte asperges, mosterdmayonaise, krokant van truffelaardappel, zongedroogde tomaten & salade 8,50

Hoofdgerechten:

Asperges klassiek met krieltjes, ei kruim, geklaarde boter & beenham 18,50

Asperges klassiek met krieltjes, ei kruim en zalmfilet & hollandaise saus 18,50

Dessert:

Proeverij van verrassende asperge desserts 8,50

Chef’s Special:

Hollandse biefstuk met salade & homemade frites 15,50

Slibtong met remouladesaus, homemade frites & salade 16,50

Spareribs met homemade frites, salade & 2 sauzen 16,50

Gegrilde rib-eye met groene salsa, homemade frites & salade 17,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2019

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.