Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u genieten van een smaakmakende lunch & diner. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en varieert met wekelijks wisselende Chef’s Specials. U kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Vaste waarden zijn de Sluispolder Klassiekers
Kipsaté van Ackermann met cassave, seroendeng & satésaus 15,50
Hamburger ‘American” (rund) met frisse tomaat, sla & de fameuze Sluisje-saus 13,50
Vis van het seizoen dagprijs
(allen geserveerd met homemade frites & mayonaise)
Pokébowl met tonijn, zalm, rijst, zeewier & wortelsalade 15,50

Chef’s specials vanaf  19 september 2018

Gebakken parelhoen met crème van pompoen, nazomers stampotje & gebakken paddenstoeltjes 16,50

 Indonesische rijsttafel met seroendeng, sayur lodeh, ayam base Bali, rendang, ayam betawi & gele en witte rijst 16,00

 Rode poon filet met Italiaanse salsa, la ratte aardappel, geglaceerde groenten & crème van gerookte bietjes 17,50

 Groentetaartjes op een lekkere herfstachtige salade met pompoen, paddenstoelen & stroop van balsamico 14,50

3 sliptongen met remoulade saus, homemade frites & frisse salade 18,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2018

Broodje van de week

Stokbrood met krokante kip, salade, tomaat & rendang mayonaise  8,50

Soep van de week

Pompoensoep met gerookte kip  6,50

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.