Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u lunchen & dineren op niveau. Chef Kok Rik Haazelager werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en verrast graag met  regelmatig wisselende chef’s specials. Deze specials zijn buiten de menukaart om en u kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant tijdens lunch of diner. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Rik Haazelager met plezier een smaakmakend menu op maat.

Chef’s special’s vanaf 15 juni 2017

Op de huid gebakken dorade met 3 soorten kool, een crème van knolselderij & spinazie beurre blanc. € 18,50

Gegrilde snoekbaars met petit legumes, salsa verde, frites & salade € 16,50

Maaltijdsalade met 3 soorten kaas, polenta, noten & balsamico dressing € 16,-

Gegrilde Kalfsentrecôte, rosti, groenten, een crème van doperwten & morille roomsaus  € 23,-

Gegrilde dubbeldoel ribeye met salsa van knoflook, citroen, rode peper & peterselie. Frites & sla € 19,-

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2017

Broodje van de week

Pulled chicken, bbq saus & petite legumes € 6,50

Soep van de week

Een cappuccino soepje van babymais met verse kruiden  € 6,50

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uiteten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.