Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Laatste Nieuws
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u genieten van een smaakmakende lunch & diner. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en varieert met wekelijks wisselende Chef’s Specials. U kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Vaste waarden zijn de Sluispolder Klassiekers
Kip(dijen)saté van Ackermann met frisse salade, cassave, seroendeng & satésaus 16,00
Chicken Burger met guacamole, frisse salade, tomaat, crispy bacon & rode ui compote 13,50
(allen geserveerd met homemade frites & mayonaise)
Tournedos met fameuze Sluisje-jus, geglaceerde groenten, knolselderijcrème, homemade frites OF Hasselback aardappel  21,5

Chef’s Special vanaf 18 september

Gekonfijte eendenbout met zoete aardappelpuree, geroerbakte andijvie & steranijs-jus 18,50

Pasta gegrilde zeebaars met gremolata, oude kaas & doperwten 17,50

Salade couscous in vadouvan met gemarineerde kippendijen, saus van gepofte paprika & gegrilde groentes 14,50

Halve kip van Ackermann met frisse salade & homemade frites 16,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2019

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.