Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u genieten van een smaakmakende lunch & diner. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en varieert met wekelijks wisselende Chef’s Specials. U kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Vaste waarden zijn de Sluispolder Klassiekers (allen geserveerd met met huisgemaakte frites & mayonaise)
Kipsaté van Ackermann met cassave, seroendeng & satésaus 15,50
Hamburger ‘American” (rund) met frisse tomaat & sla en het fameuze Sluisje-saus 13,50
Vis van het seizoen dagrijs
Pokébowl met tonijn, zalm, rijst, zeewier & wortelsalade 15,50

Chef’s specials vanaf 22 mei 2018

Visstoof met verschillende soorten vis (verschilt per dag) met heerlijke geglaceerde groenten & gebakken krieltjes 15,50

 Pizza al salmone met onze huisgerookte zalm, kappertjes, rucola, pijnboompitten, crème fraîche & sjalotten 14,50

 Mixed grill met knoflook saus, cocktail saus, salade & huisgemaakte frites 16,50

 Salade met krokante polenta, gegrilde paprika, gerookte mozzarella & pestomayonaise  13,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2018

Broodje van de week

Gerookte forelsalade met kappertjes, dille chips & frisse little gem 8,50

Soep van de week

Alkmaarse kaassoep, met crostini’s en pesto 6,50

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.