Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u genieten van een smaakmakende lunch & diner. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en varieert met wekelijks wisselende Chef’s Specials. U kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Vaste waarden zijn de Sluispolder Klassiekers
Kipsaté van Ackermann met cassave, seroendeng & satésaus 15,50
Hamburger ‘American” (rund) met frisse tomaat, sla & de fameuze Sluisje-saus 13,50
Vis van het seizoen dagprijs
(allen geserveerd met homemade frites & mayonaise)
Pokébowl met tonijn, zalm, rijst, zeewier & wortelsalade 15,50

Chef’s specials vanaf 17 juli 2018

Zeeuwse mosselen
met 3 sauzen/ frisse salade & homemade frites
18,50

Diamant haas
met gebakken champignons/ crème van knolselderij/ truffeljus & aardse groenten
Geserveerd met een zomers stamppotje met rucola/ tomaat & bosui
18,50

Op de huid gebakken dorade filet
met saffraan beurre blanc/ crème van doperwten & geglaceerde groenten
Geserveerd met homemade frites & frisse salade
17.50

Salade vitello tonato
met gefrituurde kappertjes/ tonijnmayonaise/  zongedroogde tomaten & gemengde salade
16,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2018

Broodje van de week

Stokbrood uit de oven met kruidenboter, salami, kaas, zongedroogde tomaten, sjalotten, rucola & pestomayonaise 7,50

Soep van de week

Alkmaarse kaassoep met crostini  & pesto 6,50

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.