Menukaart - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Menukaart

Bij restaurant ‘t Sluisje kunt u lunchen & dineren op niveau. Chef Kok Robbert Kuper werkt met prachtige seizoen- & streekproducten en verrast graag met  regelmatig wisselende chef’s specials. Deze specials zijn buiten de menukaart om en u kunt hier heerlijk van genieten op ons zonovergoten terras of in het gezellige restaurant tijdens lunch of diner. Voor grotere gezelschappen, zakelijk en privé, maakt Chef Kok Robbert Kuper met plezier een smaakmakend menu op maat.

Chef’s special’s vanaf 18 oktober 2017

Bospaddenstoelen lasagna met pompoen & kastanje € 15,-   

Op de huid gebakken snoekbaars met linguini, venkel, romanesco & een gepofte paprika in mascarpone saus. € 16,50

 Tam konijnrugfilet met eigen jus, hutspot 2.0 & drie manieren van wortel & hooi van prei  € 18,50

Saté van kophaas, met sla & frites € 16,50

restaurant ‘t Sluisje biedt u ook een gevarieerde menukaart die u hier kunt inzien: menukaart 2017

Broodje van de week

Hertenham met vijgencompote, gebakken champignons & sla € 9,50

Soep van de week

Bospaddenstoelensoep met tuinkruiden € 6,50

Een voedselallergie is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie / dieet u belemmert om uiteten te gaan. Wij doen ons uiterste best om uw specifieke wens te vertalen naar een smaakmakend gerecht. Wel vragen wij u om deze wensen aan ons door te geven, zo hebben wij genoeg tijd om een alternatief te bereiden.