Diners - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Diners

Diners: a la carte, walking dinner, life cooking & private dining

De uitstekende keuken met gevarieerde kaart biedt talloze mogelijkheden. Naast onze vaste menukaart met enkele specialiteiten hebben wij een wekelijks wisselend drie- en vijfgangen menu. Maar ook besloten diners, ter ere van een zakelijk jubileum, verjaardag of een personeelsfeest het kan allemaal….

 

 

 

 

 

 

 

“Uw gasten worden warm ontvangen nabij de openhaard. Op het afgesproken tijdstip openen de prachtige serres hun deuren en zal een luxe walking dinerbuffet & de feestavond plaatsvinden. De zaal is gedecoreerd met diverse fleurige bloemstukken.

In de rechterserre plaatsen wij diverse aangeklede stands waar de chefs live zullen koken. De verrijdbare keukens zullen stijlvol zijn aangekleed met verse producten & mooie wijnen. Door middel van life cooking proeven uw gasten direct de sfeer. Iedere stand zal zijn eigen delicatessen bereiden o.a. Fish! oesters, gamba’s, dun gesneden tonijn, Aziatische wokgerechten of de spectaculaire bereiding van verse pasta met champignons in een reuze grote Parmigiano Reggiano & whiskey voor uw ogen geflambeerd. Het gerecht wordt afgemaakt met rauwe ham & frisse rucola.

Om de avond een bijzonder tintje te geven kan een professionele goochelaar de gasten entertainen. Door zich tussen het gezelschap door te bewegen, kunnen de gasten alle trucs van heel dichtbij meemaken. De magie vindt vaak plaats in hun eigen handen. Daarnaast is het grappig om uw gasten de mogelijkheid te bieden om uit handen van een karikatuur tekenaar een bijzonder portret te verkrijgen. Door deze ludieke act toe te voegen aan de avond, hebben de gasten de kans om een blijvend aandenken mee naar huis te nemen.
Voor  een voorstel op maat en of alle mogelijkheden van entertainment kunt u contact opnemen met afdeling Sales & Events, 072 5111555″

Baanstatus
Donderdag, 23 januari 2020
De tweede negen zijn ook weer open, dus weer lekker genieten op de baan! Onderweg kunt u de greenkeepers tegen komen, zij zijn druk bezig met prikken om de baan lucht te geven. Dank voor uw begrip mocht u even moeten wachten. Veel golfplezier!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 22 January om 14:28
Buienradar Sluispolder