Bruiloften - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Bruiloften

Klinkende glazen, blije gezichten, een prachtige bruid & schitterend weer zal de ambiance van jullie huwelijk zijn. Als het om de mooiste dag van je leven gaat, is de locatie alles. We zeggen dan ook niet voor niets dat golfbaan Sluispolder alle ingrediënten heeft voor dé perfecte dag! Chique, stijlvol, romantisch & eigentijds. Bij mooi weer wordt er buiten op het fantastische terras gegeten. Met uitzicht over de uitgestrekte golfbanen, aangrenzende waterpartijen, bunkers en in de verte de Noordhollandse duinen, waan je jezelf in het buitenland…

 

 

 

 

 

 

Trouwen is een grote stap en het moet dan ook één van de mooiste dagen van je leven worden. Maar bij het plannen van zo’n dag komt nog heel wat kijken. Zoveel dingen om over na te denken en te regelen. Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding, waarbij wij graag meedenken om jullie dag bijzonder en onvergetelijk te maken. golfbaan Sluispolder…. een pareltje in de polder!

Baanstatus
Maandag, 23 oktober 2017
De baan is weer open! Fijn om u weer te mogen verwelkomen. Wilt u denken aan de pitchmarks & plaggen goed terugleggen. Uw medespelers zijn u dankbaar!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying openQualifying
Laatst ververst op: 21 September om 13:19
Weersverwachting Sluispolder
maa din woe don
14° / 11° 16° / 14° 16° / 12° 16° / 12°
Buienradar Sluispolder