Restaurant ‘t Sluisje - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Restaurant ‘t Sluisje

restaurant ‘t Sluisje is het culinaire verlengstuk van golfbaan Sluispolder en staat voor smaak, creativiteit & kwaliteit. Dat proeft u niet alleen tijdens een diner, maar ook bij de lunch of ’s ochtends bij een verse kop koffie. Naast een stijlvol restaurant met een gezellige bar en prachtig terras, is ’t Sluisje de locatie bij uitstek voor zakenlunches, (a la carte) diners, recepties, (personeels)feesten, bruiloften en andere feestelijke bijeenkomsten.

Wie u ook uitnodigt: familie, vrienden, medewerkers of zakenrelaties: restaurant ‘t Sluisje, maakt er voor u een unieke & gastronomische ervaring van.

De ligging van het restaurant en terras bieden een prachtig uitzicht over het oer-Hollandse polderlandschap. Het restaurant heeft verschillende ‘intieme hoekjes’ waar u rustig kunt lunchen of dineren.

Ook is het mogelijk om het restaurant in zijn geheel af te huren. Aan de hand van uw wensen verzorgen wij de juiste setting.  Om de beleving compleet te maken, is het mogelijk om live entertainment toe te voegen, bijvoorbeeld in de vorm van een band, dj of spectaculaire dans-act. Sluispolder heeft een breed netwerk en helpt u graag bij de juiste invulling.

Neem contact op voor een gratis kennismaking & proef de sfeer op Sluispolder!