Wie zij zijn - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Wie zij zijn
Sponsor ING Private Banking
U blijft graag actief betrokken bij uw vermogen. Dat begrijpen wij als Private Bank. Bij ons kunt u dan ook rekenen op een persoonlijke dienstverlening. Heeft u een belegd vermogen vanaf € 500.000 of een vrij vermogen vanaf € 1 miljoen? Jouw wensen zijn het startpunt van een gesprek met onze bankers. Altijd. Want dromen en ambities maken ieder mens uniek. Daarna duiken we pas de cijfers in. Omdat de verhalen achter getallen onmisbaar zijn. Zonder verhaal geen koers. De deskundige dienstverlening van je Private Banker staat altijd tot je beschikking. Daarnaast kun je vertrouwen op de visie van het bekroonde ING Investment Office. En met de online mogelijkheden in Mijn ING (internetbankieren) blijf je zelf aan het roer. Onze drang om te blijven vernieuwen heeft al geleid tot innovaties waarmee we dagelijkse bankzaken voor onze klanten makkelijker en veiliger maken. Ook bij Private Banking zijn we continu bezig om de nieuwste digitale middelen te ontwikkelen, zodat onze klanten voorop kunnen lopen.

ING Private Banking

 
Sponsor Jan Doets
Jan Doets America Tours is sinds 1981 een onafhankelijke reisorganisatie die reizen naar de USA & Canada verkoopt en organiseert! Jan Doets is de grondlegger van Jan Doets America Tours en Elske Doets (dochter) heeft van hem het stokje over genomen in 2001. Camperreizen, Autohuur, Rondreizen per huurauto, maatwerk USA of maatwerk Canada, duurzame reizen, Villareizen en zelfs de Marathon van New York regelt Jan Doets voor u! We bieden gemak & unieke reisemoties, zodat u op reis zorgeloos kunt genieten. Alle reizen zijn naar uw eigen wensen samen te stellen door het gepassioneerde team van Jan Doets. Indien u op hole 1 een birdie slaat, ontvangt u een Jan Doets golfbal kado!

Jan Doets

 
Sponsor Rietgans Makelaars
Rietgans Makelaars in exclusief wonen is gespecialiseerd in luxe villa’s, luxe woonhuizen en luxe appartementen in de omgeving Langedijk, Alkmaar, Bergen, Schoorl en Heiloo. Met onze jarenlange ervaring zijn wij absolute experts in de wereld van exclusief onroerend goed. Daarbij kunt u op financieel vlak rekenen op specifieke kennis: zowel op het gebied van hypotheken als fiscale adviezen is specialisme voorhanden. Wij hechten veel waarde aan intensief contact met kopers en verkopers. Wij steken er dan ook graag veel tijd in. Daarom kiezen wij voor een select aantal objecten in onze portefeuille. Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken via 06 53 32 54 49 of ons contactformulier voor een kennismaking en een goede kop koffie.

Rietgans Makelaars

Sponsor Ton van Kuyk Volvo
 
Volvo Ton van Kuyk is een begrip in Noord Holland. Volvo Ton van Kuyk heeft vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Purmerend & Schagen. Ook voor het leasen, financieren of verzekeren kunt u bij Volvo Ton van Kuyk terecht. Pure Lease helpt u graag verder. Ton van Kuyk tekent voor kwaliteit. De kwaliteit wordt geborgd door het zeer gedreven en enthousiaste team achter het bedrijf. Overal gaat iedereen er voor de volle 200% voor. Voor zowel de klant als hun eigendom en dat merk je als je een vestiging van Ton van Kuyk B.V. komt binnenlopen!Slaat u op de driving range tegen de Volvo? Dan ben u van harte uitgenodigd om bij Volvo Ton van Kuyk in Alkmaar een mooie golfgoodie af te halen!

Volvo Ton van Kuyk

golfbaan Sluispolder
    De meest smaakmakende golfbaan! Wilt u Sluispolder het groene verlengstuk van uw bedrijf maken, dan helpen wij u graag! Samen met u denkt Sales & Events graag met u mee om uw bedrijf op een unieke manier  te promoten en écht onder de aandacht te brengen van de golfers. Bel ons op 072 5111555 of mail naar info@sluispolder.nl.

golfbaan Sluispolder