Sponsor worden? - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Sponsor worden?

Maak het groen in de Sluispolder een verlengstuk van uw bedrijf door uw naamsuiting op een prominente plaats op de golfbaan te laten verschijnen.

golfbaan Sluispolder biedt vele mogelijkheden om uw bedrijfsnaam uit te dragen naar de 1000-en bezoekers die golfbaan Sluispolder ieder jaar verwelkomt, zowel particulieren als zakelijk. Hieronder enkele voorbeelden van mogelijkheden.

Pitch- en Putt holes

6 Holes waarop spelers hun korte spel oefenen. Bovendien worden deze holes ook gebruikt tijdens een clinic, zodat de gebruikersgroep verhoogd wordt.

Putting Green

Gelegen naast het clubhuis en naast de driving range, wat maximum exposure betekent! Niet alleen de golfschool en leden die oefenen gebruiken deze, maar ook de gasten in het clubhuis hebben uitzicht op uw naam!

Hole-sponsoring

Elke speler gedurende het hele jaar, loopt langs ‘uw’ hole, dit betekent dat ongeveer 45.000 maal per jaar golfersogen langs uw naam gaan! Een zeer goedkope en unieke vorm van reclame voor uw bedrijf.

Buggy-sponsoring

Een buggy met uw bedrijfsnaam. Alle golfers die gebruik maken van ‘uw’ buggy, maar ook tijdens evenementen, zien uw naam langs rijden.

Driving range sponsoring

Niet beschikbaar –Volvo Ton van Kuyk

Holevlaggen sponsoring

U wordt op 18 holes het doel van elke golfer.

Aanvragen

U kunt contact met ons opnemen om de verdere mogelijkheden te vernemen op
072 – 5 111 555 of via email info@sluispolder.nl of via het contactformulier.