Sponsors - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Sponsors

Maak het groen in de Sluispolder een verlengstuk van uw bedrijf door uw naamsuiting op een prominente plaats op de golfbaan te laten verschijnen.

golfbaan Sluispolder biedt vele mogelijkheden om uw bedrijfsnaam uit te dragen naar de 1000-en bezoekers die golfbaan Sluispolder ieder jaar verwelkomt, zowel particulieren als bezoekers van bedrijfs-golfdagen.

Als sponsor van Sluispolder wordt  op een unieke manier uw bedrijf onder de aandacht gebracht. We laten niet alleen u naam zien, maar ook wat u doet of beweegt als bedrijf. Bovendien denken wij graag met u mee om uw bedrijf extra attentiewaarde te geven. Ontvang bijvoorbeeld een bal na het slaan van een birdie, of bij een hole in one een lang weekend weg! Dat zullen de golfers onthouden én een goed gevoel geven over uw bedrijf.

Hieronder een overzicht van de sponsors. Klik hier voor uitgebreide informatie over de bedrijven én de leuke voordelen per hole!

Driving Range Sponsor is Volvo Ton van Kuyk.

Hole 1 – Jan Doets

Hole 2 – Sluispolder (wilt u deze plek invullen, neem dan contact met ons op!)

Hole 3 – Sluispolder

Hole 4 – Sluispolder (prachtige attentiewaarde langs de Kogendijk, wilt u gebruik maken van deze unieke plek voor nog geen € 150,- per maand!)

Hole 5 – Persoonality

Hole 6 – Meiboom

Hole 7 – Schildersbedrijf TH de Visser

Hole 8 – Art & Flowers Business

Hole 9 – Volvo Ton van Kuyk

Hole 10 – Sluispolder (wilt u deze plek invullen, neem dan contact met ons op!)

Hole 11 – Banketbakkerij Roos

Hole 12 – Rabobank

Hole 13 – Sluispolder

Hole 14- Heineken

Hole 15 – Hotel Oud London

Hole 16 – Sourcy

Hole 17 – Smit & Dorlas

Hole 18 – Elro Dakbedekking