NHGolft - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
NHGolft

NHGolft is een uniek samenwerkingsverband in Noord Holland én Nederland!

Deze samenwerking biedt alle leden van de Noordhollandse golfclub een prachtige uitbreiding van het lidmaatschap én ontvangt leden van de 10 deelnemende banen graag tegen een aantrekkelijk tarief op golfbaan Sluispolder!

De leden van de deelnemende banen ontvangen op golfbaan Sluispolder een reductie van 20% op het reguliere greenfee tarief. Bovendien kunnen alle leden van deze banen deelnemen aan de wedstrijden van de Noordhollandse golfclub die opengesteld zijn voor gasten, tegen een gastentarief van maar liefst 50% op de reguliere greenfee. (de reductie van 20% korting op de greenfee geldt niet tijdens groepsreserveringen – 8 personen of meer)

Zo kunt u op Sluispolder bijvoorbeeld deelnemen aan de ZomerAvondCompetitie & Meet2Golf en enkele wedstrijden tijdens de golfweek zijn opengesteld voor ALLE golfers.

Wilt u zich direct voor een wedstrijd op Sluispolder inschrijven? Mail naar info@sluispolder.nl met de datum van de wedstrijd, uw naam, handicap & contactgegevens, we schrijven u dan per direct in en bevestigen uw deelname.