NHGolft - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
NHGolft

NHGolft is een uniek samenwerkingsverband in Noord Holland én Nederland!

Deze samenwerking biedt alle leden van de Noordhollandse golfclub een prachtige uitbreiding van het lidmaatschap én ontvangt leden van de 10 deelnemende banen graag tegen een aantrekkelijk tarief op golfbaan Sluispolder!

De leden van de deelnemende banen ontvangen op golfbaan Sluispolder een reductie van 20% op het reguliere greenfee tarief. Bovendien kunnen alle leden van deze banen deelnemen aan de wedstrijden van de Noordhollandse golfclub die opengesteld zijn voor gasten, tegen een gastentarief van maar liefst 50% op de reguliere greenfee. (de reductie van 20% korting op de greenfee geldt niet tijdens groepsreserveringen – 8 personen of meer)

De site NHGolft.nl informeert u welke banen deelnemen én aan welke evenementen u deel kunt nemen op de verschillende banen.Zo kunt u op Sluispolder bijvoorbeeld deelnemen aan de ZomerAvondCompetitie en de wedstrijd voor de NHgolft Tour, ook het FamilieToernooi en enkele wedstrijden tijdens de golfweek zijn opengesteld voor ALLE golfers.

Wilt u zich direct voor een wedstrijd op Sluispolder inschrijven? Schrijf u dan in via de link onderaan deze pagina of mail naar info@sluispolder.nl met de datum van de wedstrijd, uw naam, handicap & contactgegevens, we schrijven u dan per direct in en bevestigen uw deelname.

Evenementenkalender

U vindt op de NHGolft.nl site een Evenementenkalender. Op deze kalender staat vermeldt aan welke (verenigings)wedstrijden alle leden van de 10 deelnemende banen mee kunnen doen. Niet alleen leuk om eens ergens anders te spelen, maar ook leuk om eens ergens anders te strijden voor de eer!

NHGolft Tour

Jaarlijks wordt tevens een NHgolft Tour gespeeld. Nadere informatie volgt.

Inschrijven wedstrijd

Indien u voor een Open Wedstrijd inschrijft, graag de wedstrijd vermelden, uw handicap erbij vermelden en uiteraard uw naam! De wedstrijdleiding neemt dan contact met u op om uw starttijd te confirmeren.

Contact formulier:

* = verplichte velden

 via telefoon via email

Type de beveiligings code captcha over in het veld hieronder.