Samenwerking Golfbanen - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Samenwerking Golfbanen

golfbaan Sluispolder gelooft in samenwerking. Samenwerking om het product te versterken en het zo voor u nog aantrekkelijker te maken de golfbaan te bezoeken.

ClubNL is een vereniging zonder baan, maar met de meeste voordelen van Nederland! Greenfeekorting, NGF handicapregistratie, jaarlijks een gratis greenfeevoucher én elke 7e ronde gratis spelen. Voor meer informatie bezoekt u de site.

NHgolft is een samenwerkingsverband tussen 10 NoordHollandse golfbanen, waarbij de leden van de aangesloten banen tegen een aantrekkelijk tarief spelen op deze banen.

SGNL is evenals NHgolft een samenwerkingsverband tussen banen, maar dan in heel Nederland. Tegen een vast tarief van € 37,50 spelen de leden van de aangesloten banen op elkaars baan.

Ook een mooi voordeel van lid worden van De Noordhollandse Golfclub, spelend op golfbaan Sluispolder!

Samenwerking Golfbanen Nederland (SGNL)

In april 2009 is de Samenwerking Golfbanen Nederland (SGNL) opgericht. Dit samenwerkingsverband tussen golfbanen biedt alle leden van de aangesloten banen voordelige greenfee tarieven. Het greenfee tarief is € 37,50. Dit geldt voor alle dagen van de week, dus ook in het weekend.

Door dit samenwerkingsverband wordt een landelijke dekking gerealiseerd voor alle leden, dit is uniek voor Nederland! Wat betekent dit voor u als lid van één van de aangesloten golfbanen:

  • Tegen een sterk gereduceerd tarief kunt u op 15 verschillende golfbanen spelen.
  • U heeft een schitterende uitbreiding op uw lidmaatschap gekregen.
  • Uw lidmaatschap van de golfbaan levert u landelijke speelmogelijkheden!
  • Een tee-time op deze banen kunt u zelf bij de betreffende baan reserveren.
  • Sommige golfclubs bieden u extra mogelijkheden en extra arrangementen.