Organisatie - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Organisatie

Organisatie

golfbaan Sluispolder bestaat uit een 27 holes golfbaan, restaurant ’t Sluisje, een golfshop & de golfschool. Het complex is particulier bezit. De organisatie beschikt over circa 50 vaste medewerkers onderverdeeld in fulltime & parttime functies, werkend op verschillende afdelingen, waaronder;

- Administratie
- Golfschool
- Greenkeeping
- Horeca
- Housekeeping
- Marshalls
- Receptie / golfshop
- Sales & Events

Het Management Team wordt gevormd door het Hoofd van iedere afdeling en zij worden aangestuurd door een General Manager. Deze rapporteert aan de particuliere eigenaar van de golfbaan.

De grootste klant van golfbaan Sluispolder is de Noordhollandse Golfclub. Sinds 1982 is er een speelrecht overeenkomst aangaande de starttijden. Naast de zeer gewaardeerde leden van de Noordhollandse Golfclub, begroet Sluispolder jaarlijks 1000’en greenfeespelers.

Sluispolder is een commerciële golfbaan.
Zusterbedrijven van Sluispolder zijn hotel/restaurant Oud-London & restaurant Hermitage in Zeist.

Vacatures

Passie voor het vak, Passie voor golfbaan Sluispolder

Koken is meer dan in pannen roeren.
Serveren is meer dan een bord inzetten.
Een check-in is meer dan een computerhandeling.
Schoonmaken is meer dan stofzuigen.

Creatief, kwalitatief en gastgericht met je vak bezig zijn. Fulltime of parttime werken met passie, in een gemotiveerd team dat ernaar streeft de gast een goed gevoel te geven. Service en voor de gasten zorgen.

Heb jij de passie voor je vak, bent u die ervaren vakman of vakvrouw en vind je het leuk om met jonge mensen te werken. Kijk naar de openstaande vacatures of plaats een open sollicitatie.

Uiteraard kun je bij ons ook je stage volbrengen, een leerjaar volgen. golfbaan Sluispolder is een erkend leerbedrijf.