Evenementen Golfbaan Sluispolder - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Evenementen Golfbaan Sluispolder

Op golfbaan Sluispolder worden vele evenementen georganiseerd. Door de vereniging, door onze gasten, maar ook door Sluispolder zelf!  Een van de meest bekende en gewilde competities, is de Zomeravondcompetitie. Lees hieronder meer.

Zomeravondcompetitie

De ZomerAvondCompetitie is reeds in 2007 gestart, met als doel een leuke vast golfavond te creëren voor de werkende golfer. Een negen holes stableford wedstrijd in de namiddag/begin van de avond, met een gezellige borrel en prijsuitreiking na afloop.

Op vastgestelde woensdagavonden wordt gedurende de zomermaanden gespeeld onder bezielende leiding van Esther Haarman.

De ZomerAvondCompetitie is voor iedereen! Gestart met alleen greenfeespelers, is het nu een mix tussen greenfeespelers en leden. Er ontstaan mooie vriendschappen tijdens deze avonden en zakelijk kan er ook succes worden geboekt.

Meer informatie of inschrijven voor deze bijzonder leuke competitie? Mail dan Esther via golfschool@sluispolder.nl!

FAB Friday

Elke vrijdagochtend om 09:00 ontvangen de dames van Sluispolder, Fabulous moms & women voor een gezellige ochtend. Onder leiding van Monique Dam krijgen de beginners golfles, de gevorderden lopen een aantal holes. In de winter worden er ook workshops, zoals een golfpilatesles gegeven.

Om 10:00 staat de koffie klaar, waarbij golfbaan Sluispolder voor iets lekkers zorgt!

Om 10:30 is de tweede groep klaar om te starten. Inschrijven kan via info@sluispolder.nl

Culinaire evenementen

restaurant ‘t Sluisje organiseert bijna elke maand een culinair evenement. Denk hierbij aan een Seafoodfestival met Fruits de Mer of Chill & Grill, waarbij sappige runderentrecote’s, ossenhazen en ribeye’s op de gewenste maat worden afgesneden en a la minute door de chef worden gegrild op houtskool. Dit jaar starten we met “Heel Sluispolder bakt” waar onder leiding van een deskundige jury een heuse taartcompetitie plaatsvindt.

Op de startpagina van de site vindt u bij de berichten altijd het laatste nieuws over deze events of wordt Sluispolder vriend op Facebook!