Scholen - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Scholen

De Jeugdcommissie van De Noordhollandse Golfclub heeft het certificaat Committed to Jeugd met trots ontvangen. Het schildje en de bijbehorende vlag werden uitgereikt door NGF-Club Developer Janke van der Werf.
“De club heeft hard gewerkt om te zorgen dat er meer jeugd enthousiast wordt voor golf. Er doen inmiddels zo’n 60 kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar mee aan diverse georganiseerde activiteiten. Deze bestaan onder andere uit groepslessen, gegeven door Wiebe Giesen, en wedstrijden onder leiding van de Jeugdcommissie”, aldus Toine van der Veldt (jeugdcommissie).

“Ook de diverse Jeugdcoaches helpen mee aan het goed en gezellig verlopen van deze activiteiten. Golfbaan Sluispolder heeft, door het beschikbaar stellen van de baan voor de lessen, alsmede de forse verlaging van de contributie voor jeugd tot en met 10 jaar, ook enorm bijgedragen tot het uitvoeren van het succesvolle jeugdplan.”

Om de toegang tot de golfsport te verhogen en de drempel voor jongeren te verlagen bieden wij o.a. aan scholen een speciaal tarief voor de clinic, maar ook voor de par-3 holes. Vanaf 1 mei 2013, worden alle schoolactiviteiten standaard begeleidt door een professional van golfbaan Sluispolder. Hierdoor ontstaan interactieve lessen, gebruik van de juiste materiaal en direct toezicht met betrekking op de veiligheid:

1 uur korte instructie oefenen van de korte, hoge- en lange slag op de putt- en pitch-holes en de driving range € 9,50 p.p.

2 uur korte instructie oefenen van de korte, hoge- en lange slag op de putt- en pitch-holes, de driving range & par 3-holes € 15,50 p.p.

*De tarieven zijn gebaseerd op een groep tussen de 20 – 30 leerlingen. Is uw groep groter, of kleiner dan maken wij graag een tarief op maat.

U wordt geadviseerd tijdens de clinic gemakkelijk zittende, correcte kleding te dragen. Daarnaast genieten schoenen met een platte zool, welke geen beschadigingen aan de baan kunnen veroorzaken de voorkeur. golfbaan Sluispolder beschikt over ruime kleedkamers met douchegelegenheid. Indien u verdere informatie over de mogelijkheden wenst kunt u uiteraard te allen tijde contact opnemen op telefoonnummer 072 5111 555 of via golfschool@sluispolder.nl.

Baanstatus
Donderdag, 23 januari 2020
De tweede negen zijn ook weer open, dus weer lekker genieten op de baan! Onderweg kunt u de greenkeepers tegen komen, zij zijn druk bezig met prikken om de baan lucht te geven. Dank voor uw begrip mocht u even moeten wachten. Veel golfplezier!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 22 January om 14:28
Buienradar Sluispolder