Wie is uw pro? - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Wie is uw pro?

Mark Haarman

Mark golft al meer dan 30 jaar lang en is sinds 1983 verbonden aan de Noordhollandsche Golfclub. Naast het gymnasium, WO bedrijfskunde en vele opleidingen richting beleggen (technische analyse) is hij de opleiding tot golfprofessional gaan volgen op Papendal. Zijn stage heeft hij o.a. doorlopen op de Kennemer te Zandvoort. Daar komt ook de liefde voor de traditie van de golfsport vandaan. Na 30 jaar is golf verweven in vele facetten van zijn leven. Naast het lesgeven is Mark al 10 jaar (mede)organisator van vele evenementen voor diverse opdrachtgevers, waaronder de bedrijvengolfcompetitie op Sluispolder en het straatgolfevenement Cheesegolf van Rotary Club Alkmaar.

Wiebe Giesen

Wiebe kwam tijdens de Academie Lichamelijk Opvoeding in aanraking met golf en werd lid op de Zaanse Golfclub. Na een aantal intensieve trainingsjaren is hij de PGA opleiding gestart waar hij inmiddels naast zijn werkzaamheden op Sluispolder werkt als docent didactiek en methodiek.  In zijn aanloop en opstartperiode als golfprofessional heeft hij zijn specialisme gebruikt om met partijen als de Cruyff Foundation nationale jeugd-projecten te draaien voor kinderen en gehandicapte kinderen. Inmiddels is Wiebe als director of golf verantwoordelijk voor het sportieve beleid en geeft hij met heel veel plezier nog drie dagen les.

John Schipper

John was altijd al een fanatieke sporter, of het nu volleybal, badminton, zeilen of surfen was. Vanaf 1993 kreeg hij het golfvirus te pakken en werd lid van de Noordhollandse golfclub, hier op golfbaan Sluispolder. In die zin is de cirkel nu rond. Na 14 jaar als headprofessional en shop-eigenaar op Ooghduyne heeft hij een hoop ervaring in huis met alle soorten golfers. Hij kwam in aanraking met de fysiek beperkte golfer en daar vond hij zijn uitdaging. Mensen pijnvrij laten golfen. Laten genieten van de sport en het spel zonder zich beperkt te voelen door fysieke ongemakken. Daarnaast leert hij wedstrijdspelers zich te ontdoen van (wedstrijd)stress door het toepassen van hartcoherentie in zijn lessen.

Remy Weyand

Al 14 jaar speelt Remy golf op hoog niveau (HCP 2). Na zijn middelbare school kwam hij in aanraking met lesgeven en zo begon ‘’his journey to Teaching Pro’’! Na het afronden van Sport & Bewegen Niv. 4 & de PGA Holland C-opleiding is hij meteen doorgestroomd naar de B-opleiding, welke hij inmiddels succesvol heeft afgerond. Daarnaast is Remy gespecialiseerd in Personal Training (Fysiek), Clubfitting en doet hij heel veel met Jeugd, zowel op als naast de golfbaan. Eén van zijn lopende projecten is ScholenGolf (Golf op basisscholen), want ‘’Niets is mooier dan een kind plezier zien hebben in Golf’’.

Dennis Viergever

Dennis kwam tijdens zijn opleiding op het CIOS voor het eerst in aanraking met golf en werd lid op Golfclub Houtrak. Tijdens zijn CIOS opleiding heeft hij zijn stages zoveel mogelijk proberen aan te passen met het oog op de toekomst. Dit resulteerde in twee buitenlandse stages op golfbanen in respectievelijk Frankrijk en Duitsland. Na een periode van intensieve training is hij de PGA opleiding gaan doen. Tijdens de PGA opleiding heeft hij enkele wedstrijden mogen caddieen op de Challenge- en European tour, vanuit daar heeft hij het Europese topgolf van heel dichtbij mee mogen maken. De afgelopen jaren is hij voornamelijk bezig geweest met het trainen en coachen van jeugd en competitie spelers en teams. Waarbij de focus voornamelijk op het korte spel (shortgame) lag. Daarbij heeft hij zich specifiek gespecialiseerd in het putten.

Baanstatus
Zaterdag, 18 januari 2020
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 dichtHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 14 January om 15:58
Buienradar Sluispolder