Wie is uw pro? - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Wie is uw pro?

Mark Haarman

Mark golft al 30 jaar lang en is sinds 1983 verbonden aan de Noordhollandsche Golfclub. Naast het gymnasium, WO bedrijfskunde en vele opleidingen richting beleggen (technische analyse) is hij de opleiding tot golfprofessional gaan volgen op Papendal. Zijn stage heeft hij o.a. doorlopen op de Kennemer te Zandvoort. Daar komt ook de liefde voor de traditie van de golfsport vandaan. Na 30 jaar is golf verweven in vele facetten van zijn leven. Naast het lesgeven is Mark al 10 jaar (mede)organisator van vele evenementen voor diverse opdrachtgevers, waaronder de bedrijvengolfcompetitie op Sluispolder en het straatgolfevenement Cheesegolf van Rotary Club Alkmaar.

Wiebe Giesen

Wiebe kwam tijdens de Academie Lichamelijk Opvoeding in aanraking met golf en werd lid op de Zaanse Golfclub. Na een aantal intensieve trainingsjaren is hij de PGA opleiding gestart waar hij inmiddels naast zijn werkzaamheden op Sluispolder werkt als docent didactiek en methodiek.  In zijn aanloop en opstartperiode als golfprofessional heeft hij zijn specialisme gebruikt om met partijen als de Cruyff Foundation nationale jeugd-projecten te draaien voor kinderen en gehandicapte kinderen. Inmiddels is Wiebe als director of golf verantwoordelijk voor het sportieve beleid en geeft hij met heel veel plezier nog drie dagen les.

John Schipper

John was altijd al een fanatieke sporter, of het nu volleybal, badminton, zeilen of surfen was. Vanaf 1993 kreeg hij het golfvirus te pakken en werd lid van de Noordhollandse golfclub, hier op golfbaan Sluispolder. In die zin is de cirkel nu rond. Na 14 jaar als headprofessional en shop-eigenaar op Ooghduyne heeft hij een hoop ervaring in huis met alle soorten golfers. Hij kwam in aanraking met de fysiek beperkte golfer en daar vond hij zijn uitdaging. Mensen pijnvrij laten golfen. Laten genieten van de sport en het spel zonder zich beperkt te voelen door fysieke ongemakken. Daarnaast leert hij wedstrijdspelers zich te ontdoen van (wedstrijd)stress door het toepassen van hartcoherentie in zijn lessen.

Edith Eijkemans

Edith is een spontane, creatieve en ambitieuze golfprofessional met haar roots in Brabant. Met o.a. haar energie, haar CIOS achtergrond en haar functie bij de NGF dames en girlz-golfspecialist is zij de perfecte aanvulling voor het golfteam van Sluispolder. Edith is ondernemend, werkt planmatig, methodisch en kijkt naar meer dan alleen techniek. Vandaar dat ook mensen met een golfhandicap en golfers met een geestelijke of een fysieke beperking bij Edith aan het juiste adres zijn. U zult haar dan ook vaak op onze golfbaan zien en zij hoopt met u kennis te mogen maken!

Remy Weyand

Al 14 jaar speelt Remy golf op hoog niveau (HCP 2). Na zijn middelbare school kwam hij in aanraking met lesgeven en zo begon ‘’his journey to Teaching Pro’’! Na het afronden van Sport & Bewegen Niv. 4 & de PGA Holland C-opleiding is hij meteen doorgestroomd naar de B-opleiding, welke hij inmiddels succesvol heeft afgerond. Daarnaast is Remy gespecialiseerd in Personal Training (Fysiek), Clubfitting en doet hij heel veel met Jeugd, zowel op als naast de golfbaan. Eén van zijn lopende projecten is ScholenGolf (Golf op basisscholen), want ‘’Niets is mooier dan een kind plezier zien hebben in Golf’’.

Baanstatus
Maandag, 23 oktober 2017
De baan is weer open! Fijn om u weer te mogen verwelkomen. Wilt u denken aan de pitchmarks & plaggen goed terugleggen. Uw medespelers zijn u dankbaar!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying openQualifying
Laatst ververst op: 21 September om 13:19
Weersverwachting Sluispolder
maa din woe don
14° / 11° 16° / 14° 16° / 12° 16° / 12°
Buienradar Sluispolder