TRAINEN - Golfbaan Sluispolder
background-image
Laatste Nieuws
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
TRAINEN
metprotrainen_thumb

Oefenfaciliteiten
Er zijn verschillende oefenfaciliteiten op golfbaan Sluispolder. U kunt GRATIS gebruik maken van de driving range (ballen via e-rangesleutel) waar u overdekte matten vind, maar ook matten in de open lucht. Tevens zijn er afslagplaatsen vanaf het gras en een speciale fairwaybunker. Verder kunt u trainen op onze chipping- en puttinggreen. Een extra bunker om te oefenen vindt u naast de chippinggreen. Drivingrangeballen zijn niet toegestaan op de oefengreens of in de baan. Alles om te oefenen en te trainen is dus voorradig. Maar vindt u trainen ook leuk?

Samen Trainen!
Twee maal per week is er een Samen Trainen moment. Dit programma bestond al langere tijd in de vorm van competitietrainingen, maar bieden wij nu ook aan voor individuele golfers.
Trainen bedoeld om o.a. je techniek beter te maken, maar dan niet door gerichte instructie. Grote delen van de trainingen bestaan uit het beter maken van je spel met de techniek die je al beheerst. In andere delen zullen we de techniek die jullie hebben, beter maken door middel van impliciet leren. Een leerstijl die stimuleert om onbewust bekwaam te worden door allerlei verschillende oefeningen & drills. En je traint samen onder begeleiding van een professional. Om allemaal beter te worden en elkaar uit te dagen. Bovendien is SAMEN trainen ook veel leuker!

De totaalkosten voor deze vier trainingen zijn slechts € 29,- per persoon (excl ballen).
Zie onderstaande flyer voor beschikbare tijden. Voor meer informatie rechtstreeks contact op nemen met Yannick Hilderink (06)13664381 of via golfschool@sluispolder.nl

 

Baanstatus
Donderdag, 14 november 2019
Graag optee-en door de baan heen, hierdoor is de baan niet meer qualifying. Ondanks het herfstige weer, wensen we u een plezerige ronde!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 dichtHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 12 November om 13:12
Buienradar Sluispolder