BUSINESS - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
BUSINESS
Istock golf&laptop

golfschool Sluispolder biedt speciaal ruimte voor de ondernemer die golf & netwerk wil combineren.De golfbaan is een perfecte locatie om op ontspannen manier je netwerk te vergroten, banden met relaties te versterken en zelfs leuke deals te sluiten. Door de huidige drukte wordt er alleen weinig geoefend en het nemen van lessen blijft vaak helemaal uit. Hoe leuk zou het zijn om samen met een relatie te golfen en jezelf ook met je golfcapaciteiten in de kijker te spelen? golfschool Sluispolder gaat graag de uitdaging aan om u te helpen aan een betere techniek en meer spelplezier.
Succesvol golfen is het doel!
Van april tot eind oktober worden elke donderdag van 18.30 tot 19.30 uur bedrijfslessen georganiseerd. Kom met uw (zaken)partner, collega, potentiële klant of uw hele team. Voor slechts 199,- excl. BTW kunt u het hele jaar meegolfen. Komt u samen met een relatie dan zijn de kosten slechts 299,- excl BTW.

Business & Golf op Sluispolder
Donderdag is ‘serious business’ op Sluispolder. Vanaf april is de donderdag dé dag voor ondernemers om te golfen, te netwerken en nieuwe relaties te ontmoeten. BusinessGolf Sluispolder introduceert een vaste dag waarop u mede-ondernemers kunt ontmoeten die u graag treffen in de les of anders een ronde 9 of 18 holes met u spelen. Meer weten? Neem contact op met Renate Roeleveld, manager golfbaan Sluispolder en zij zal u met veel enthousiasme vertellen over de voordelen van het BusinessGolf Sluispolder lidmaatschap.

Meer informatie kan via e-mail naar golfschool@sluispolder.nl of bel 072-5111555.

Baanstatus
Zaterdag, 18 januari 2020
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 dichtHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 14 January om 15:58
Buienradar Sluispolder