SPELEN - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
SPELEN

Het beleven van een positieve baanervaring is waar golfschool Sluispolder zich met name voor inzet. Lessen & Trainen is natuurlijk belangrijk, maar zijn vooral een middel om te doen waar golf voor bedoeld is: namelijk spelen. En dus wilt u de baan in! Beginnende golfers kunnen onzeker worden doordat zij de eerste paar keer in de baan aanlopen tegen ‘ongeschreven’ golfregels, achteropkomende (ongeduldige) flights, of een marshall die opjaagt om uw doorkomtijd te halen etc. Daarom besteden wij vanuit de golfschool veel aandacht aan baanervaring. Door verschillende activiteiten voor beginners te organiseren en het bemiddelen in begeleiders en vinden van golfmaatjes willen wij zorgen dat u zich snel thuis voelt op de golfbaan. Natuurlijk op Sluispolder, maar ook als u eens bij een andere baan speelt. U weet dan precies wat er van u verwacht wordt als golfer en hoeft u geen zorgen meer te maken of u het wel goed doet. U kunt dus genieten!

Een van de activiteiten die wij organiseren is Meet 2 Golf. Deze non-handicapmiddag wordt georganiseerd door de golfschool in samenwerking met de Noordhollandse Golfclub. U speelt 9 holes en wij zorgen voor een leuke flight. Iedereen vanaf baanpermissie mag meedoen. Bovendien regelen wij een coach of marker zodat u ook een Qualifying kaart kunt lopen. En natuurlijk is het een perfecte middag om nieuwe golfmaatjes te ontmoeten. Voor meer informatie kijk op onderstaande flyer of  neem contact op met esther@sluispolder.nl of bel 072-5111555.

Speciaal voor de dames hebben wij op vrijdag de Fab. Friday, een gezellige golfochtend voor beginnende en gevorderde golfers om te lessen of te spelen. Ook op deze ochtend kan onder begeleiding gespeeld worden. Geen 9 holes, maar gewoon voor een uurtje. Dan ben je lekker weer op tijd thuis voor de kids!

 

 

 

 

Baanstatus
Donderdag, 24 januari 2019
Vanwege de sneeuw is de baan tijdelijk gesloten.
9 hole par 3dicht9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 dichtHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 dichtHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green dichtPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying openQualifying
Laatst ververst op: 22 January om 10:45
Weersverwachting Sluispolder
%o_temp_hi_11%%o_temp_lo_11%
Buienradar Sluispolder