SPELEN - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
SPELEN

Het beleven van een positieve baanervaring is waar golfschool Sluispolder zich met name voor inzet. Lessen & Trainen is natuurlijk belangrijk, maar zijn vooral een middel om te doen waar golf voor bedoeld is: namelijk spelen. En dus wilt u de baan in! Beginnende golfers kunnen onzeker worden doordat zij de eerste paar keer in de baan aanlopen tegen ‘ongeschreven’ golfregels, achteropkomende (ongeduldige) flights, of een marshall die opjaagt om uw doorkomtijd te halen etc. Daarom besteden wij vanuit de golfschool veel aandacht aan baanervaring. Door verschillende activiteiten voor beginners te organiseren en het bemiddelen in begeleiders en vinden van golfmaatjes willen wij zorgen dat u zich snel thuis voelt op de golfbaan. Natuurlijk op Sluispolder, maar ook als u eens bij een andere baan speelt. U weet dan precies wat er van u verwacht wordt als golfer en hoeft u geen zorgen meer te maken of u het wel goed doet. U kunt dus genieten!

Een van de activiteiten die wij organiseren is Meet 2 Golf. Deze non-handicapmiddag wordt georganiseerd door de golfschool in samenwerking met de Noordhollandse Golfclub. U speelt 9 holes en wij zorgen voor een leuke flight. Iedereen vanaf baanpermissie mag meedoen. Bovendien regelen wij een coach of marker zodat u ook een Qualifying kaart kunt lopen. En natuurlijk is het een perfecte middag om nieuwe golfmaatjes te ontmoeten. Voor meer informatie kijk op onderstaande flyer of  neem contact op met esther@sluispolder.nl of bel 072-5111555.

Speciaal voor de dames hebben wij op vrijdag de Fab. Friday, een gezellige golfochtend voor beginnende en gevorderde golfers om te lessen of te spelen. Ook op deze ochtend kan onder begeleiding gespeeld worden. Geen 9 holes, maar gewoon voor een uurtje. Dan ben je lekker weer op tijd thuis voor de kids!

 

 

 

 

Baanstatus
Zaterdag, 23 maart 2019
Goed nieuws: op hole 1->9 mag weer met de buggy gereden worden! En vanaf 31 maart wordt de baan weer qualifying. Lees hiernaast elke week het nieuws van Ed over de baan voor uitgebreide info!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's openBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 21 March om 11:28
Weersverwachting Sluispolder
%o_temp_hi_11%%o_temp_lo_11%
Buienradar Sluispolder