Theorie - Golfbaan Sluispolder
background-image
Laatste Nieuws
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Theorie
thumb_boekje golfregels 2016

De professionals van golfschool Sluispolder verwerken de theorie veelal in de praktijklessen. Tijdens de golflessen bespreken de professionals de veiligheid- en spelregels en de etiquette aangezien dit altijd een belangrijk onderdeel van het spel is. Daarnaast kunt u in uw golfshop allerhande materiaal vinden om de theorie makkelijk eigen te maken en examens kunt u heel makkelijk online oefenen op de NGF website met oefenexamens die hier speciaal voor u is gemaakt. Vanzelfsprekend kunt u met uw specifieke vragen ook altijd bij uw eigen professional terecht. Voorafgaand aan elk regelexamen organiseren de professionals een regelmiddag. In twee uur tijd worden alle regels, etiquette en bekende strikvragen nog een keer uitgebreid met u doorgenomen. Hier kunt ook voor al uw last-minute examenvragen terecht. Informatie of opgeven voor de golfregelmiddag kan via golfschool@sluispolder.nl

De examens worden op golfbaan Sluispolder afgenomen door de regel- & handicapcommissie van de Noordhollandse golfclub.
Deze examens worden standaard op de laatste zaterdag van de maand georganiseerd. U kunt bij het secretariaat meer informatie opvragen of u voor het examen aanmelden. Dat kan per e-mail naar secretariaat@denoordhollandsegolfclub.nl of via telefoon 072-5156807.

Baanstatus
Donderdag, 14 november 2019
Graag optee-en door de baan heen, hierdoor is de baan niet meer qualifying. Ondanks het herfstige weer, wensen we u een plezerige ronde!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 dichtHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 12 November om 13:12
Buienradar Sluispolder