Bedrijfslessen - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Bedrijfslessen
Istock golf&laptop

De golfbaan is een perfecte locatie om op ontspannen manier je netwerk te vergroten, banden met relaties te versterken en zelfs leuke deals te sluiten. Door de huidige drukte wordt er alleen weinig geoefend en het nemen van lessen blijft vaak helemaal uit. Hoe leuk zou het zijn om samen met een relatie te golfen en jezelf ook met je golfcapaciteiten in de kijker te spelen? Daarom gaat golfschool Sluispolder graag de uitdaging aan om u te helpen aan een betere techniek, meer spelplezier en tegelijkertijd uw business-netwerk verder uitbreiden.

Try BusinessGolf                                                                                         € 29,-

Uitgebreide kennismaking van 2 uur. Wij heten u welkom op de baan, in de club & in ons gezellige clubhuis. U wordt ontvangen met koffie & taart. Na een presentatie over golfschool Sluispolder mag u aan de slag: putten, chippen & swingen. Vervolgens speelt u nog een wedstrijd op de PAR 3 baan en wordt er afgesloten met een prijsuitreiking. De ultieme golfbeleving in een notendop!

Start BusinessGolf

 • Stap 1.1                                                                                                  € 79,-
  Deze stap is de eerste stap naar baanpermissie. In totaal 5 lessen vol putten, chippen & swingen. De basis wordt gelegd.
 • Stap 1.2                                                                                                  € 79,-
  Het tweede deel naar de baanpermissie. In de volgende 5 lessen leert u uw voortgang te testen met behulp van de online-golfacademie. Naast het verfijnen van de basisslagen leert u bunkerslagen en krijgt u een echte baanles.

Improve BusinessGolf

 • Stap 2.1                                                                                                 € 79,-
  Het doel is handicap 54!  Eenmaal in de baan zult u zien hoe leuk het is om uzelf steeds wat te verbeteren. U maakt kennis met de etiquette en de regels in de baan. U techniek wordt verder uitgebouwd en u maakt kennis met de ‘houten’.
 • Stap 2.2                                                                                                 € 79,-
  Moeilijke liggingen in de baan vragen steeds om aanpassingen van de basistechniek. Van schuine liggingen, kale ligging of diepe rough. En er wordt een start gemaakt met lezen van de green. Deze stap is ook zeer geschikt als opfriscursus.

BusinessGolf Groepslessen

Succesvol golfen is het doel! Van april tot eind oktober worden elke donderdag van 18.30 tot 19.30 uur bedrijfslessen georganiseerd voor iedereen vanaf handicap 54. Kom met uw (zaken)partner, collega, potentiële klant of uw hele team. Voor slechts € 199,- excl. BTW kunt u zelf het hele jaar meespelen. Komt u samen met een relatie dan zijn de kosten slechts € 299,- excl BTW. Voor meer personen maken wij een prijs op maat.

Neem contact op met PGA Professional Mark Haarman via golfschool@sluispolder.nl om uw doelstellingen of plan op maat te bespreken. Hij zal u een passend aanbod doen.

Baanstatus
Donderdag, 23 januari 2020
De tweede negen zijn ook weer open, dus weer lekker genieten op de baan! Onderweg kunt u de greenkeepers tegen komen, zij zijn druk bezig met prikken om de baan lucht te geven. Dank voor uw begrip mocht u even moeten wachten. Veel golfplezier!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 22 January om 14:28
Buienradar Sluispolder