Privé- en groepslessen - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Privé- en groepslessen
pga_logo

Via golfschool Sluispolder geven wij u de mogelijkheid tot het volgen van golflessen, om uw golfspel te verbeteren, uzelf fysiek ongemak te besparen of om uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) te behalen, al dan niet in groepsverband.

Alle op Sluispolder werkende golfprofessionals zijn PGA-professional wat staat voor de hoogste kwaliteit. Zij kunnen u dan ook als geen ander de juiste technieken leren om de golfsport met succes te kunnen beoefenen en uw spelniveau verder te ontwikkelen. Dit kan via onze cursussen maar ook door het nemen van privélessen zodat de professional de les specifiek op u kan afstemmen. De privé- en groepslessen kunnen gegeven worden tot groepjes van 6 personen.

Tarieven privé- en groepslessen

45 minuten1 persoon50,-
45 minuten2 tot 4 personen60,-
60 minutenTrackman75,-
Alle lessen zijn exclusief driving range ballen.
Voor Mark Haarman en Remy Weijand geldt 10,- toeslag per les.

 

 

 

 

 

 

 

Het lesgeld voor de privé- en groepslessen dient u rechtstreeks aan de golfprofessional te voldoen. Voor het maken van afspraken kunt terecht bij de receptie op telefoonnummer 072-5111555, bij uw eigen professional  of rechtstreeks bij Esther Haarman (06-55305976) van golfschool Sluispolder. Gemaakte lesafspraken zijn bindend, indien deze niet 48 uur van tevoren worden afgezegd.

Baanstatus
Donderdag, 23 januari 2020
De tweede negen zijn ook weer open, dus weer lekker genieten op de baan! Onderweg kunt u de greenkeepers tegen komen, zij zijn druk bezig met prikken om de baan lucht te geven. Dank voor uw begrip mocht u even moeten wachten. Veel golfplezier!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 22 January om 14:28
Buienradar Sluispolder