Baanpermissie - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Baanpermissie

Na Stap 1.2 ontvangt u op golfbaan Sluispolder uw baanpermissie. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om uw baanpermissie te mogen ontvangen. De belangrijkste zijn het kennen van de etiquette en de veiligheidsregels en uw speelsnelheid mag maximaal tweeënhalf uur bedragen bij het lopen van 9 holes op de wedstrijdbaan. Baanpermissie staat gelijk aan handicap 72 en geeft u op bepaalde tijden en onder bepaalde voorwaarden toegang tot de 18 holes wedstrijdbaan waardoor u speelervaring kunt opdoen. Om het spelen van de baan voor u zo plezierig mogelijk te laten zijn maar ook zo leerzaam mogelijk bieden wij onze cursisten bemiddeling aan voor het zoeken naar een buddy.

Meet2Golf, Start2Golf-uren & Buddy’s

Om alle golfers, zowel de beginnende als de gevorderde golfer de gelegenheid te geven een prettige ronde te laten lopen op golfbaan Sluispolder, zijn de Start2Golf uren geïntroduceerd. Op deze uren geldt een rondetijd van 2,5 uur, dit betekent dat de golfer zijn/haar ronde van 9 holes binnen 2,5 uur dient te voltooien (of maximaal 5 uur voor 18 holes). Bovendien organiseert de Noordhollandse Golfclub op maandagmiddag Meet2Golf. Tijdens deze speciale inloop voor leden én niet leden zullen er Buddy’s en/of Markers aanwezig zijn om u te coachen of te marken bij uw Qualifying-kaart. Deze leden zijn gevorderde golfers die u wegwijs kunnen maken op de baan en u over de gebruiken en de omgangsvormen op de baan kunnen informeren. U ontvangt van hen informatie en kunt bij hen terecht met al uw golfgerelateerde vragen.

De Start2Golf-uren op Sluispolder zijn op:

maandag van 17.00 tot 17.30     dinsdag van 19:00 tot 20:00
zaterdag van 16:00 tot 18:00        zondag van 16:00 tot 18:00

Tijdens het golfseizoen is op maandagmiddag vanaf 16.30 de Meet2Golf middag voor zowel leden als niet-leden van de Noordhollandse Golfclub. Speciaal voor de cursisten van de golfschool zullen de leden zich beschikbaar stellen om als buddy mee te lopen zodat u met gelijkgestemden kunt golfen en een kijkje krijgt in de activiteiten van de vereniging. U kunt zich hiervoor aanmelden via de receptie (072-5111555) U ontvangt een speciaal gereduceerd tarief voor de greenfee.

 

Baanstatus
Donderdag, 23 januari 2020
De tweede negen zijn ook weer open, dus weer lekker genieten op de baan! Onderweg kunt u de greenkeepers tegen komen, zij zijn druk bezig met prikken om de baan lucht te geven. Dank voor uw begrip mocht u even moeten wachten. Veel golfplezier!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 22 January om 14:28
Buienradar Sluispolder