Golfschool Sluispolder - Golfbaan Sluispolder
background-image
Laatste Nieuws
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Golfschool Sluispolder

golfschool Sluispolder staat voor kwaliteit, flexibiliteit & persoonlijke aandacht tijdens privé én tijdens groepslessen. U kunt bij ons terecht voor golflessen op elk niveau, voor cursussen en clinics, voor particulieren en bedrijvenlessen. Maar bijvoorbeeld ook voor de vele bijzondere lesactiviteiten die wij organiseren. Dit kunnen masterclasses of themadagen zijn, maar ook speciale thema-wedstrijden of inloopactiviteiten.

Alle professionals bij golfschool Sluispolder zijn PGA-gediplomeerd en hebben zich daarnaast nog extra op hun eigen specialiteiten doorontwikkeld.  Zij werken allen volgens het door de NGF en PGA samengestelde 9 stappenplan. Deze lesmethodiek stelt elke golfer in de gelegenheid om zelf te bepalen hoe hij/zij zich wil ontwikkelen, waarbij plezier in golf voorop staat. Veel informatie over de golfschool vind u op de website. Voor vragen kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met Esther Haarman via 072-5111555 of mail voor meer informatie naar golfschool@sluispolder.nl

Vanuit de golfschool organiseren de professionals vele activiteiten voor iedereen. De activiteiten geven iedereen een kans om op een laagdrempelige manier in groepsverband te kunnen lessen en golfen. Kijk daarom regelmatig eens in onze agenda, want hier vindt u altijd het meest actuele overzicht van wat er op de planning staat. Zie ook onze Facebookpagina voor nieuws & acties!

Baanstatus
Donderdag, 14 november 2019
Graag optee-en door de baan heen, hierdoor is de baan niet meer qualifying. Ondanks het herfstige weer, wensen we u een plezerige ronde!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 dichtHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 12 November om 13:12
Buienradar Sluispolder