Golfschool Sluispolder - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Golfschool Sluispolder

golfschool Sluispolder staat voor kwaliteit, flexibiliteit & persoonlijke aandacht tijdens privé én tijdens groepslessen. U kunt bij ons terecht voor golflessen op elk niveau, voor cursussen en clinics, voor particulieren en bedrijvenlessen. Maar bijvoorbeeld ook voor de vele bijzondere lesactiviteiten die wij organiseren. Dit kunnen masterclasses of themadagen zijn, maar ook speciale thema-wedstrijden of inloopactiviteiten.

Alle professionals bij golfschool Sluispolder zijn PGA-gediplomeerd en hebben zich daarnaast nog extra op hun eigen specialiteiten doorontwikkeld.  Zij werken allen volgens het door de NGF en PGA samengestelde 9 stappenplan. Deze lesmethodiek stelt elke golfer in de gelegenheid om zelf te bepalen hoe hij/zij zich wil ontwikkelen, waarbij plezier in golf voorop staat. Veel informatie over de golfschool vind u op de website. Voor vragen kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met Esther Haarman via 072-5111555 of mail voor meer informatie naar golfschool@sluispolder.nl

Vanuit de golfschool organiseren de professionals vele activiteiten voor iedereen. De activiteiten geven iedereen een kans om op een laagdrempelige manier in groepsverband te kunnen lessen en golfen. Kijk daarom regelmatig eens in onze agenda, want hier vindt u altijd het meest actuele overzicht van wat er op de planning staat. Zie ook onze Facebookpagina voor nieuws & acties!

Baanstatus
Donderdag, 23 januari 2020
De tweede negen zijn ook weer open, dus weer lekker genieten op de baan! Onderweg kunt u de greenkeepers tegen komen, zij zijn druk bezig met prikken om de baan lucht te geven. Dank voor uw begrip mocht u even moeten wachten. Veel golfplezier!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 22 January om 14:28
Buienradar Sluispolder