Golftravel.nl - Golfbaan Sluispolder
background-image
Golftravel.nl

Kijk voor aantrekkelijk geprijsde golfvakanties op www.golftravel.nl of bel tussen 09.30 en 17.00 uur met 0251 – 651 812 (maandag t/m vrijdag)

Vind ons op twitter
Golftravel.nl

SLUISPOLDER DNHGC REIS (01-12 / 08-12-19)
ALL IN VOOR MAAR €799,00

Welkom op de reizen pagina! In samenwerking met Sluispolder beheert Golftravel.nl dit deel van de website!

De golfreiswinkel met persoonlijk advies
Golftravel is gespecialiseerd in individuele golfreizen, groepsreizen en incentives. Ons assortiment sluit aan bij mensen die beleving en comfort willen combineren. Mensen die oog hebben voor detail en gevoel voor kwaliteit. Mensen die persoonlijke aandacht en flexibiliteit waarderen. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. En dat wordt door onze vaste klanten enorm gewaardeerd.

Service is onze kracht, kwaliteit onze reclame!
Golftravel.nl spendeert weinig geld aan (dure) reclame. Wij investeren liever in persoonlijke aandacht, enorm veel service en uitstekende kwaliteit. Hiervoor is mond-tot-mond reclame uitermate belangrijk, want alleen uw mening telt.

Vakmanschap
Bij Golftravel werken mensen met passie voor golf en reizen. Mensen die zich interesseren voor de schoonheid en de rijke natuur op aarde. Ons vakmanschap bestaat uit het voorbereiden van uw reis tot een optimale beleving. Wij nemen u graag de zorg uit handen voor een vlekkeloze organisatie.

groepen | culinair | reischeque

Stef Buizer
Lid van DNHGC

Golf apps

Golf apps