Golfshop Sluispolder - Golfbaan Sluispolder
background-image
Vind ons op twitter
Volg ons op facebook
Golfshop Sluispolder

golfshop Sluispolder

De golfshop van Sluispolder is een natuurlijk verlengde van de golfbaan en de golfschool.

Voormalig PGA Holland A Professional Remko Engel zwaait er de scepter. Samen met Golfprofessional Remy, Jozef en de dames Monique, Lidy & Ria helpt hij u graag.

U kunt bij hen terecht voor uw starttijd, om zich aan te melden, maar meer nog: voor heel veel leuke, mooie, handige & hippe golfspullen.

Remko is bij uitstek de kenner op het gebied van clubs. Met zijn gedegen achtergrond als professional, gaat hij niet over één nacht ijs om u van het juiste materiaal te voorzien. Hij gaat met u gedurende een uur testen op de driving range welke clubs u het lekkerst vindt slaan én goed bij u swing, leeftijd en spelniveau passen.

Remko is sinds jaar en dag Callaway Product Specialist Gold, dit is een keurmerk wat jaarlijks getest wordt.

Naast clubs vindt u ook veel leuke én technische kleding in de golfshop. Altijd de nieuwste collectie golfschoenen. En uiteraard vele soorten golfballen en overige accessoires.

U kunt bij de golfshop ook terecht voor leuke cadeaus voor uw golfende partner, vrienden of familie. Voor elk budget verzorgen wij een mooi cadeau!

Dit kan aan mooie pet zijn van Titleist of Callaway, maar ook een cadeaubon vrij te besteden in shop, clubhuis of voor een ronde golf is een mogelijkheid.

Graag tot ziens in de golfshop!

Baanstatus
Donderdag, 23 januari 2020
De tweede negen zijn ook weer open, dus weer lekker genieten op de baan! Onderweg kunt u de greenkeepers tegen komen, zij zijn druk bezig met prikken om de baan lucht te geven. Dank voor uw begrip mocht u even moeten wachten. Veel golfplezier!
9 hole par 3open9 hole par 3
Hole 1 t/m 9 openHole 1 t/m 9
>Hole 10 t/m 18 openHole 10 t/m 18
Driving range openDriving range
Putting green openPutting green
Buggy's dichtBuggy's
Qualifying dichtQualifying
Laatst ververst op: 22 January om 14:28
Buienradar Sluispolder